Završna konferencija projekta „Gastro klub za pametno zapošljavanje“

Nakon dvije godine i ova projektna priča se privodi kraju, na jučerašnji dan 18.03.2021. u Galeriji Prica održana je završna konferencija projekta „Gastro klub za pametno zapošljavanje.“

Cilj ovog projekta bio je provedenim aktivnostima povezati najranjivije skupine na tržištu rada Zagrebačke županije s poslodavcima kako bi se povećala njihova zapošljivosti.

Nositelj ovog projekta financiranog europskim sredstvima s oko milijun kuna je Pučko otvoreno učilište Samobor dok su partneri Hrvatski zavod za zapošljavanje, Srednja strukovna škola Samobor, Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola Samobor, Udruga Pozitiva Samobor i Grad Samobor.

Rezultate projekata predstavila je ravnateljica Učilišta Jelena Vojvoda s naglaskom na to da su se tijekom provedbe projekta razvili dva nova programa neformalnog obrazovanja: Elektroinstalater za pametne kuće i Kuhar-specijalist za kuhinju sjeverozapadne Hrvatske. Ispred udruge Pozitiva Samobor prisutnima se obratila Romina Galović. U ime Grada Samobora sve je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća, Miran Šoić.

Ovim projektom nezaposlene su osobe dobile podršku, prilikom za usavršavanjem, osposobljavanjem i realizacijom svojih poslovnih želja. Također u sklopu konferencije sudionici projekta dobili su potvrde o završenim programima, a u ime svih njih zahvalio je mladi kuhar Noa Rađa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Scroll to Top